10 yılı aşkın Çin turları tecrübesi ile hizmetinin başarısını göz önünde bulunduran Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu 1 Haziran 2007 tarihi itibari ile Jade Turizm’ e kendi sorumluluğu altında bulunan bölgelerdeki Çin Vizesi için YETKİLİ ACENTASI unvanını vermiştir.

Sadece Çin seyahatine yönelik çalışmakta olan Jade Turizm’ in tecrübeli bütün ekibi, tüm enerjisini Çin gezilerindeki her aşamanın mükemmel geçmesini sağlamaya harcamaktadır. Jade Turizm’ i diğer acentalardan farklı kılan özellik, deneyimini ve mükemmelliyetçiliğini sadece Çin üzerine yoğunlaştırarak müşterilere en iyi hizmet sunma gayreti içerisinde bulunmasıdır.

Çin Vizesi için gerekli evraklar;

1- En az altı ay süreli pasaport

2- 2 adet vesikalık resim

3- Şirketin Vergi Levhası (Fotokopisi)

4- Faaliyet Belgesi (Orjinal)

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Renkli)

6- Antetli kağıda Konsolosluğa hitaben bir dilekçe

 

Tek Girişli Vize Ücreti

Çift Girişli Vize Ücreti

6 Aylık Çok Girişli Vize Ücreti

Hızlı Vize Ücreti Farkı

Vize Takip İÜcreti

Öğrenci Vizesi için Gerekli Evraklar:  

 

* Çin'deki okuldan JW202 (Öğrenci Kabul Kağıdı) Belgesi  

* Tam teşekküllü hastaneden heyet sağlık raporu  

* En son mezun olduğu okul diploması  

* 1 adet vesikalık fotoğraf  

* En az 1 yıl geçerliliği olan pasaport  

* Vize Başvuru Formu  

ANASAYFA
İLETİŞİM